FiXperience
De software voor ankerberekening.
FiXperience

Er zijn verschillende apps beschikbaar voor een breed scala aan toepassingen. De ontwerpsoftware fischer FiXperience ondersteunt constructeurs en vaklui veilig en betrouwbaar bij de planning van hun projecten. FiXperience heeft een modulair ontwerp en kan worden gebruikt voor een breed scala van toepassingen. Dankzij de innovatieve gebruikersinterface  kunnen verankeringen en bevestigingen gemakkelijk en flexibel worden ontworpen.

U hebt de keuze

Online

De FiXperience Online Suite omvat C-FIX Online met de veerconstante van de verankering en de aanvullende module voor de berekening van de optimale dikte van de ankerplaat.

Meer informatie over FiXperience Online

Rechtstreeks naar FiXperience Online

Offline

De beproefde FiXperience Offline Suite bevat apps zoals C-FIX, REBAR-FIX, RAIL-FIX en andere voor een breed scala aan toepassingen.

Meer informatie over FiXperience Offline

Download programma

Voordelen van de FiXperience software

Comfort
Door het gebruiksgemak en de vele opties in de software wordt het gewenste, optimale ontwerpresultaat zeer snel bereikt. Dit bespaart de planner veel tijd.
Betrouwbaar
Sinds het begin van de jaren negentig is fischer marktleider voor softwarepakketten in de bevestigingssector. Vanaf het allereerste begin is de software getest door interne en externe deskundigen.
Prestaties
De software biedt de beste snelheid en nauwkeurigheid op het gebied van software oplossingen van fabrikanten in de bevestigingstechniek. De software geeft onder andere realtime ontwerp resultaten in de statusbalk.
Transparant
De gebruiker krijgt verifieerbare en begrijpelijke overzichten met montagedetails.
Standaarden
De belangrijkste geldige richtlijnen en normen (Eurocode, ACI, enz.) zijn in de software geïmplementeerd. Dit garandeert een veilig gebruik in nationale en internationale projecten.
Veiligheid
Een groot aantal toepassingen die met FiXperience zijn ontworpen, worden als veiligheidsrelevant beschouwd. De software houdt rekening met alle veiligheidsrelevante gegevens - niet alleen het ontwerp, maar ook alle geometrische omstandigheden.
cd-cd44994c-wskhj