De fischer Academy
De fischer Academy

fischer Academy - Beleef bevestigingstechniek

Een ketting bestaat altijd uit meerdere schakels - zo is het ook in de bevestigingstechniek. Ongeacht de toepassing hebben de ontwerper en de constructeur eerst een reeks gegevens nodig om de beschikte bevestiging te kunnen kiezen. Dit is de enige manier om ervoor te zorgen dat een plafondlamp permanent zal blijven branden of dat de robot onbeperkt zal functioneren. De fischer academie ondersteunt u met een uitgebreid opleidingsaanbod bijv. winstgerichte planning van bevestigingsoplossingen met maximale veiligheid.

35 jaar fischer Academy - 35 jaar competentie

In onze seminars leren wij u hoe u de juiste bevestigingen voor uw toepassingen kunt kiezen op een manier die geschikt is voor uw doelgroep. Om dit te doen, werken wij met trainers die, net als u, hun "vak" kennen. Didactisch en methodisch zeer gevarieerd, bieden wij u de mogelijkheid om fischer innovaties te ontdekken en deze op praktische wijze toe te passen.

Elk seminar is ontworpen om leerintensief en bewogen te zijn. Naast het "AHA-effect" waarom deze bijzondere bevestigingsoplossing van fischer maximale voordelen voor de klant biedt, tonen wij u ook tips en trucs voor planning en installatie.

Onze trainingen worden voor u op maat gemaakt. Onderwerpen van metaalbewerkers, installatiemechanica zoals sanitair, verwarming, airconditioning of ventilatietechnici, verwerkers uit de belangrijkste bouwsectoren, timmerlieden, timmerlieden, elektriciens, gevelbouwers of gespecialiseerde planners komen allemaal aan bod - we hebben altijd de juiste inhoud voor u klaar Wij brengen u graag op de hoogte van de laatste ins en outs met betrekking tot normen en richtlijen. Uiteraard worden ook Europese en Nederlandse wettelijke voorschriften en hun implementatie in planning en verwerking meegenomen.

Onze trainers zijn beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden voor, tijdens en na de training.

fischer Academie

Opleiden van de volgende generaties

Naast trainingen voor de huidige professionals zet fischer zich ook in voor het opleiden van de volgende generaties. Zo bieden wij de mogelijkheid om bevestigingstechniek op te nemen in het lesprogramma van bijvoorbeeld praktijkgerichte MBO opleidingen of theoretisch gerichte HBO studies. Geïntresseerd? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

cd-5ccb697b6d-lqvv7