Waar het beste heel normaal is.

Waar het beste heel normaal is.

Heel normaal: Kwaliteit dankzij teamwork

In het voetbal is het net als in het echte leven: het zijn de mensen die het verschil maken. Met de juiste samenwerking kunnen geweldige dingen worden bereikt. Niemand weet dit beter dan Jürgen Klopp. De tweevoudig FIFA-wereldcoach van het jaar vormt keer op keer met succes winnende teams door gerichte motivatie op basis van zijn tomeloze wil en ambitie. Daarom hebben we als bedrijf werk gemaakt van deze samenwerking. Wij streven dagelijks naar het beste en blijven ons continu ontwikkelen, trouw aan het motto ‘Wie samen alles geeft, kan alleen maar beter worden’. Dat ‘Kloppo’ ook vlakbij ons hoofdkantoor in Waldachtal is opgegroeid, maakt het een perfecte match. Welkom terug, Jürgen.

20 Sekunden-Video verwenden…
20 Sekunden-Video verwenden…
20 Sekunden-Video verwenden…
Innovatie door motivatie
Waar het beste heel normaal is.
Quote
De samenwerking met fischer is geen normale samenwerking; het is een zaak die mij nauw aan het hart ligt. Het is voor mij een beetje als thuiskomen.
Jürgen Klopp

#MOTIVATIE

#INNOVATIE

#TEAM SPIRIT

 


Tactiekkoning ontmoet veilig bevestigen. Dit zou de slogan kunnen zijn van onze samenwerking met de sympathieke, succesvolle coach. De naam Klopp is een bekende bij fischer. Zijn vader, Norbert, werkte tot 1998 bijna 35 jaar in de buitendienst van fischer en zo speelde het bedrijf een grote rol in Jürgens jeugd. Prof. Klaus Fischer verloor hij door de jaren heen nooit uit het oog en in het kantoor van de bedrijfseigenaar hangt een door de coach gesigneerd voetbalshirt. Een ding dat de twee gemeen hebben, is dat ze echt de bal aan het rollen krijgen als het gaat om innovatieve geest.
IMG_3504.JPG -> 20221206_Fischer_Auswahl_Sideshots_JK.pdf
Quote
Met zijn geweldige mentaliteit, zijn waarden en professionaliteit past hij perfect in ons team en daarmee in onze fischer-familie.
Prof. Klaus Fischer
cd-cd44994c-jjb8g