fischer Professional Productfinder

Dé digitale tool voor de bouw professional. Op kantoor of op de bouwplaats.

De fischer Professional Productfinder helpt u om snel en eenvoudig het juiste product voor uw bevestigingstoepassing te vinden. De adviseur is speciaal ontwikkeld voor de professionele gebruiker. In geval van onduidelijkheid kunnen vakmensen nu met een paar klikken het juiste product vinden.

De productadviseur is echter veel meer dan een gewone bevestigings zooker. De gebruiker heeft de mogelijkheid om het gewenste product bij een van onze partner-dealers online te bestellen. Kortom, de toepassing is zeer eenvoudig en handig voor professioneel gebruik op kantoor of op de bouwplaats.

Wist u dat de adviseur ook beschikbaar is voor uw smartphone? Download de app hier!

Vier stappen om het juiste product te vinden

1.) Keuze van de omgeving en het bouwmateriaal

2.) Het kiezen van de montage en de belastingen

3.) Invoeren van de juiste parameters

4.) Onze aanbevelingen

Professional App

Naast de desktopversie biedt fischer ook een mobiele app aan. De fischer Professional App is een mobiele bevestigingsconsultant en biedt de professionele installateur de mogelijkheid om zich snel en eenvoudig te informeren over producten, de juiste bevestigingsoplossing te vinden met een digitale consulent of een dealer in de buurt te vinden.

De meeste vakmensen in de bouw zijn werkzaam op de bouwplaats. Ze gebruiken hun smartphone al om te bestellen, notities te maken of vragen te stellen. De fischer Professional App is speciaal voor hen ontwikkeld om daar toegevoegde waarde te creëren - waar het ertoe doet.

Lees meer en downloaden

 

sc93-delivery-2