Oplossingen voor Doe-het-zelver

De fischer Productfinder - Het juiste product voor uw toepassing 

fischer heeft de juiste oplossing voor elke toepassing: een universele plug voor elke wand, of juiste een speciale voor zeer lastige omstandigheden.
Welke plug is geschikt voor mijn toepassing of ondergrond?
Heeft u ooit met deze vraag te maken gehad en wist u niet welk product u moest kiezen om ervoor te zorgen dat uw nieuwe spiegel niet direct van de wand komt?

Naar productfinder

 

Nog sneller uw oplossing vinden dankzij het fischer kleurcoderingssysteem!

Met deze hulp kunt u onmiddellijk beslissen of u alleen pluggen van fischer nodig hebt of bijvoorbeeld ook de juiste schroeven, met rondhaak of winkelhaak of andere geschikte accessoires. Bovendien maakt het beproefde fischer-kleurcoderingssysteem, waarmee u onmiddellijk kunt beslissen op basis van uw ondergrond, het gemakkelijker voor u om de juiste plug voor uw bouwmateriaal te vinden.
Daarnaast vindt u op de overzichtelijke productverpakking pictogrammen met informatie over de maximale belastingen in kilogram en verdere bevestigingstips.
Overigens: u vindt ook alle informatie in onze plug-in op de fischer-website.
Nu is er nog maar één ding over: ga naar de dealer en ga naar het fischer-schap!
Het juiste schap is gevonden - om het veilig en duurzaam te kunnen bevestigen, zijn geschikte pluggen en schroeven nodig.
De juiste keuze van plug en de schroef hangt in principe af van het gewicht, het te bevestigen object en het bouwmateriaal waarin het object moet worden bevestigd.
fischer heeft de juiste oplossing voor elke behoefte aan bevestiging - om u te helpen deze te vinden is het schap onderverdeeld in themasegmenten, daarnaast zal het fischer kleurcoderingssysteem u helpen.

Online product catalogus

Dankzij de speciale filteropties in onze online productcatalogus, is het juiste product voor ieder bevestigingsprobleem zo gevonden.
Naar online catalogus

Dealers

fischer producten worden in heel Nederland vertegenwoordigd door honderden gespecialiseerde dealers en bouwmaterialenhandelaren.
Vindt uw dealer

Verkoop binnendienst

fischer Benelux B.V.

Amsterdamsestraatweg 45 B/C

1411 AX Naarden

sc93-delivery-2