Disclaimer en privacy policy

Aanbiederidentificatieplicht overeenkomstig artikel 5 van de Duitse wet inzake telemedia (TMG)

fischerwerke GmbH & Co. KG
Weinhalde 14-18
72178 Waldachtal
Tel.: (+49) 7443 12-0
E-mail: info@fischer.de

Registergericht [rechtbank] Stuttgart HRA 440255
BTW-nr.: DE 144252329


Persoonlijk aansprakelijke vennoot:

fischerinternational Beteiligungs GmbH
Wiener Straße 95
A-2514 Traiskirchen
Firmenbuchgericht Landesgericht Wiener Neustadt FN 319271 t

fischerwerke GmbH & Co. KG wordt vertegenwoordigd door de persoonlijk aansprakelijke vennoot fischerinternational Beteiligungs GmbH. Deze wordt op zijn beurt vertegenwoordigd door de vennoten

Professor E.h. Senator E.h. E.h. Dipl.-Ing. (FH) Klaus Fischer
Jürgen Grün
Marc-Sven Mengis
Michael Kunow


Auteursrecht

Alle teksten, afbeeldingen, grafieken, audiobestanden en overige inhoud van deze website, alsmede de indeling en vormgeving ervan vallen onder het auteursrecht en andere beschermingsrechten. De inhoud van deze website mag niet voor handelsdoeleinden worden gekopieerd, verspreid, gewijzigd of aan derden verstrekt worden.


Uitsluiting van aansprakelijkheid

De inhoud van deze website wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld en onderhouden. Desalniettemin kan fischerwerke GmbH & Co. KG niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de beschikbaar gestelde informatie en het bedrijf wijst dan ook elke aansprakelijkheid van de hand voor elke vorm van verlies of schade die direct of indirect het gevolg is van het gebruik van deze website. fischerwerke GmbH &Co. KG aanvaardt ook geen aansprakelijkheid voor website-aanbiedingen van andere exploitanten van sites, waarheen bezoekers van deze website via de hierop geplaatste links worden geleid. Voor deze inhoud van derden zijn uitsluitend de desbetreffende aanbieders verantwoordelijk.
Door alleen gebruik te maken van de website van fischerwerke GmbH & Co. KG ontstaat geen enkele contractuele verbintenis tussen de gebruiker en fischerwerke GmbH &Co. KG.


Gegevensbescherming

fischerwerke GmbH & Co. KG vindt de bescherming van uw persoonsgegevens heel belangrijk en zal deze uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk behandelen. De gegevens worden uitsluitend gebruikt binnen het kader van de wetgeving inzake gegevensbescherming die op het desbetreffende moment van kracht is.

Wanneer u een bezoek brengt aan deze website kan informatie over het bezoek (datum, tijdstip, bekeken pagina’s) worden opgeslagen. Deze gegevens vallen niet onder persoonsgegevens, maar zijn geanonimiseerd. Ze worden uitsluitend gebruikt voor statistische doeleinden. De gegevens worden niet aan derden verstrekt, noch voor commerciële, noch voor niet-commerciële doeleinden.

Persoonsgegevens worden uitsluitend verzameld, wanneer u deze zelf, bijvoorbeeld bij het aanvragen van een productcatalogus, verstrekt. Daarbij ontvangt u informatie over de beoogde verwerkingsdoeleinden en wordt u zo nodig gevraagd om toestemming voor het opslaan van de gegevens. Uw gegevens worden voor het verzenden en verwerken versleuteld om ze te beschermen tegen inzage door onbevoegde personen.

fischerwerke GmbH & Co. KG wijst er nadrukkelijk op dat bij het verzenden van gegevens via internet (bijvoorbeeld bij het corresponderen via e-mail) beveiligingshiaten optreden en dat de gegevens niet volledig kunnen worden beschermd tegen inzage door derden.


Technische aanbevelingen

Deze website is optimaal afgesteld voor weergave met een beeldschermresolutie van 1024 x 768 pixels. Wij raden aan een van de volgende browsers te gebruiken:Microsoft Internet Explorer versie 6.0/hoger, Mozilla Firefox 1.0/hoger of Netscape Communicator versie 6.0/hoger.

Deze website is opgezet met behulp van het Content Management System content XXL.