fix it with fischer app

In vijf stappen naar de juiste bevestiging

fischer benelux streeft ernaar haar dienstverlening constant te verbeteren. Daarbij houden we de trends en ontikkelingen op het gebied van mobiele telefonie en online dienstverlening nauwlettend in de gaten en blijven we ons ontwikkelen. Met gepaste trots presenteren wij de ‘fix it with fischer’ iOS applcatie waarmee u o.a. in vijf eenvoudige stappen de juiste bevestiging vindt voor uw te bevestigen product of een dealer in de buurt kan vinden. Met de handige barcode scanner, scant u uw product om de specificatie en kenmerken hiervan te vinden.

Productselector

Met de ‘fix it with fischer’ applicatie vindt u in vijf eenvoudige stappen het juiste bevestigingsmiddel voor het door u te bevestigen product. Op basis van onder andere het gewicht, het aantal bevestigingspunten en de ondergrond presenteren wij een advies voorzien van complet beschrijving. alle kenmerken en downloads.

Storelocator

Als u het juiste bevestiginsmiddel gevonden hebt wilt u uiteraard weten waar u deze kunt aanschaffen. Via de storelocator vindt u uw favoriete bouwmarkt of vakhandelaar bij u in de buurt of op locatie.

Download de applicatie

Gebruik onderstaande QR-code of klik op de button om de applicatie te downloaden:

fischer Contact

Technische ondersteuning

Amsterdamsestraatweg 45 B/C

1411 AX Naarden

Tel.: +31 35 6 95 66 66