E-business/online platform area

Nextmart:

Het nexmart-portal is een business-to-business-platform voor de handel in de branches Gereedschappen, Beslag, IJzerwaren, Tuingereedschap en Technische artikelen. Via nexmart kunnen alleen dealers orders plaatsen – geen eindgebruikers. Daarvoor moet de dealer met minimaal één op het portal vertegenwoordigde leverancier een handelsrelatie hebben.

http://www.nexmart.net

EZ-base:

EZ-base is een webbased platform waarbij vraag en aanbod in de ijzerwarenbranche samenkomen. De database heeft een representatief aanbod van de meest prominente leveranciers binnen de branche. Gebruikersvriendelijk en eenvoudig te beheren door de leverancier en op te vragen door de klanten. Een innovatieve informatiebron voor vele toepassingen, zoals het samenstellen van catalogi, brochures, offertes maar ook voor het opzetten van webshops, prijslijsten en koppelingen met inkoopbestelsystemen.

www.ez-base.nl/

2Ba

2BA, staat voor BestandsBeheer Artikelen. 2BA houdt zich bezig met het onderhouden, beheren en exploiteren van de uniforme artikelbestanden voor de installatiebranche. 2BA treedt daarmee in de plaats van GABI, de voormalige beheerder van het artikelbestand, die per 1 januari 2004 haar activiteiten heeft beëindigd.

2BA is er voor alle sectoren (Elektro, ICT, Klimaat en Sanitair) van de installatiebranche. De organisatie streeft naar een artikelbestand voor alle installatieartikelen in de totale branche. Het uitgangspunt bij de activiteiten zijn de uniforme classificatie- en communicatiestructuren die ETIM Nederland ontwikkelt en onderhoudt.

Het zelfstandige bedrijf 2BA heeft als doel om de artikelbestanden in de installatiebranche te verspreiden. Via een abonnement kunnen bedrijven de gevulde artikelbestanden in hun bedrijfsvoering gebruiken. De bestanden zijn online via internet te raadplegen. Het artikelbestand beschikt bovendien over een zeer uitgebreid zoeksysteem. Zo kunt u zoeken op een (deel van een) artikelnaam, een (deel van een) typenummer, leverancier, bestelnummer, GTIN of producent. Onder meer het elektronisch bestellen van producten verloopt hiermee veel efficiënter en sneller.

www.2ba.nl

fischer Contact

Nederlands: fischer Benelux B.V.

Amsterdamsestraatweg 45 B/C

1411 AX Naarden

Nederland

Tel.: +31 35 6 95 66 66